Yhteystietojen yll├Ąpito

Yhteys tiedoille on luotu oma sisältötyyppi, jonka muokkaus, poistaminen ja uuden tiedon luominen sallitaan Content administrator -roolille. Myös Content editor käyttäjillä on pääsy yhteystietoon, mutta ainoastaan muokkaamaan jo olemassa olevaa sivua.

Uusi sivu luodaan hallintavalikon linkistä Create content -> Yhteystieto. Olemassa oleva sivu saadaan esille ylävalikon Yhteystiedot-linkistä ja klikkaamalla halutun toimipisteen nimeä/otsikkoa (Esim Yhteystiedot -> MATINÉ MALLITOIMISTO. KOKKOLA). Sivun tietoja voi muokata yläreunan "Edit" linkin kautta.

Yhteystiedot

Jokaisella osastolla ja toimistolla on oma yhteystietosivunsa, johon annetaan liikkeen osoite, puhelin sähköposti ja muut tiedot. Sivulle on annettava otsikko "Title" kenttään. Body-kenttään voi kirjoittaa kuvauksen toimipisteestä. Tämän voi jättää myös tyhjäksi, kirjoitettu teksti näytetään sivulla yhteystietojen yläpuolella.

Bodyn alapuolelle syötetään toimipisteen tiedot. Osasto valikosta valitaan mihin ryhmään yhteystieto kuuluu ja kaupunki-valikosta valitaan toimipisteen sijainti. Kaupunkeja on kolme, Kokkola, Oulu ja Rovaniemi.

Yhteystiedolle on myös mahdollista ladata kuva, esimerkiksi logo tai kuva liiketiloista. Kuva esitetään sivulla tietojen vasemmalla puolella. Kuvan kokoon on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota, sillä sen leveyttä tai korkeutta ei säädetä yhteystieto sivulla, vaan näytetään sen kokoisena, kuin kuva oikeasti on.

Yhteystiedolle voi antaa kaksi osoitetta, Postitusosoitteen ja Käyntiosoitteen. Lähiosoitetietoja varten on oletuksena näkyvillä kaksi riviä. Rivien määrää ei kuitenkaan ole rajoitettu ja niitä saa lisää painamalla "Add another item" painiketta. Postinumeron ja toimipaikan syöttämiselle on myös omat kentät.

Osoitetietojen alapuolelle voi syöttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeroita niille varattuihin kenttiin. Puhelinnumeroden määrää ei ole rajoitettu. Uusia numerokenttiä saa tähänkin alueeseen "Add another item" painikkeella.

Puhelinnumeroiden alle voidaan syöttää linkkejä web-sivuille ja verkkokauppaan. WWW-kentissä linkkejä voi syöttää useita, mutta verkkokauppaa varten on ainoastaan yksi kenttä, Nettikauppa. Linkkien osoite syötetään oikean puoleiseen URL-kenttään. Vasen kenttä on vapaaehtoinen. Siihen voidaan antaa näytettävä sana tai sanat, jos yhteystietosivulla halutaan näyttää linkkinä jotakin muuta, kuin pitkä www-osoite.

Linkkien alle voidaan antaa aukioloaikoja Palvelemme-kentissä.

Viimeisenä tietona voidaan tuoda linkki lomakkeeseen. Kentälle on annettu oletustietona linkki yhteydenotto-lomakkeeseen. Jos yhteystietoon on tuotava jokin muu lomake, voidaan oikea tieto hakea kirjoittamalla kenttään lomakkeen otsikko. Koko otsikkoa ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa, kenttä "arvaa" oikean lomakkeen muutaman kirjoitetun merkin jälkeen.

Lopuksi sivu tallennetaan Save-painikkeella sivun alareunassa. Sivua voi myös katsella ennen julkaisua preview-painikkeella.