* Miss Hiekkasärkät

MISS HIEKKASÄRKÄT 2018

ON NADJA IBRAHIMI

Sekä nettiyleisö että jury valitsi Kalajoen ja Hiekkasärkkien nimikko-mainoskasvoksi ja pr-tytöksi siikajokisen Nadja Ibrahimin. Valokuvausellinen ja näytösmallinkin kokemusta jo omaava, liikunnallinen Nadja sai Perintöprinsessakseen valloittavan mainosmallin Satu Kataja-Portin Lohjalta (kuvassa oikealla). Valokuvamallien katselmus käytiin Kalajoen Dyyneillä Aurinkorannassa. (Kuva: Markku Hyttinen)

Miss Hiekkasärkät Instagramissa ja Facebookissa: @misshiekkasarkat

Vas. Perintöprinsessa Soile Kinnunen & Miss Hiekkasärkät 2016 Janina Simonen.

MIKÄ MISS HIEKKASÄRKÄT?

Raikas ja liikunnallinen - iloinen ja esiintymistaitoinen Kalajoen Hiekkasärkkien oma "matkailun mainoskasvo" on freelancerina vapaasti tilattavissa työkeikoille erilaisiin esiintymis- tai edustustehtäviin, apunaan tarvittaessa Mallitoimisto Matinen mentorit. Aiempien vuosien Miss Hiekkasärkät-menestyjiä on nähty muunmuassa matkailumainoksissa, vaatemainoksissa, näytöksissä, promoajina sekä erilaisten tapahtumien tekijätiimeissä mukana.

Mallikatselmukseen osallistumiselle ei ole pituusvaatimuksia, tai muita vaatekokoon liittyviä rajoituksia. Miss Hiekkasärkät on järjestetty joka vuosi jo vuosituhannen vaihteesta alkaen.

Tapahtumaan voi osallistua kaikkialta Suomesta, mutta Kalajokeen ja Hiekkasärkkiin tulee tutustua esim netin kautta etukäteen, sillä  voittajan työkeikat voivat olla esim. messuilla, asiakasilloissa, muotinäytöksissä, mainos- tai muotikuvauksissa,  tv- mainoksissa tai yleisötapahtumissa.

Miss Hiekkasärkät-mallikatselmuksen menestyjiä kutsutaan myös Miss Pohjois-Suomi Beauty Finaaliin, joka kokoaa vuosittain yhteen Pohjoisen omien pr-naisten ja mallikasvojen "all stars"-tiimin. 

 

 

Julia Harju, Miss Hiekkasärkät 2017 (Kuva Tiia Malinen)

 

 

OLETKO SINÄ UUSI MISS HIEKKASÄRKÄT?

Oletko liikunnallinen ja esiintymistaitoinen nuori nainen? Ovatko Kalajoen ja Hiekkasärkkien ulkoilu-, lomailu-, ja liikunta-aktiviteetit sinua kiinnostavia asioita? Haluatko oppia lisää esiintymisestä ja verkostoitua alalle? - Tule mukaan Särkkien nimikko-mallikasvoa etsivään tapahtumaamme. Mallikatselmukseen ja koulutukseemme voi hakea mukaan ympäri vuoden ja ympäri Suomen, lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen kuvan kera osoitteeseen: info@matine.fi. Kesäisen mallikatselmuksen finalistit valitaan aina alkukeväästä, seuraa Facebookkia: @misshiekkasarkat 

Kuva: Miss Hiekkasärkät 2015 Liisa Reinolan muotikuvasi Pekka Ojaniemi. Asu: Juulianna Lustila. Tyyli: Saara-Maria/ Matiné.