* Mallitoimistopalvelut

MATINÉ MALLITOIMISTO VUODESTA 1996.
Matiné välittää malleja, promoajia ja somettajia mainos- ja muotikuvauksiin, näytöksiin sekä erilaisiin edustus- ja menekinedistämistehtäviin.

Matiné tuottaa muotinäytöksiä, tyylitietoiskuja, muuttumisleikkejä ja muuta ohjelmaa messuille, asiakastilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Matiné esittelee mallikasvoja Miss Pohjois-Suomi Beauty - mallikatselmusten kiertueella.

Mallitoimisto Matinén toimialue on koko Suomi.

 

Kuva: Krista Abd El All. Malli: Pirjo/ Matiné

 

MALLIT.
Välitämme malleja muotinäytöksiin sekä mainos-, että muotikuvauksiin. Listoillamme on kymmeniä esiintymistaitoisia malleja, aikuis- ja mainos-malleja, sekä lapsi- ja teinimannekiineja. Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme uusia kasvoja myös täsmä-toimeksiantoina. Mallit esittelyssä malligalleriassamme.

NÄYTÖKSET & OHJELMAPALVELUT.
Tuotamme muotinäytöksiä, tanssiesityksiä ja muita ohjelmanumeroita messuille, myymälöihin, asiakastilaisuuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Asiakas voi tilata kauttamme koko toteutuksen "avaimet käteen" -periaatteella koordinointeineen - tai halutessaan osan ohjelman tuotannosta, kuten esiintyjät tai ohjauksen. Näytöstoimintamme alkoi jo ennen mallitoimistoa, vuonna 1991.

PROMOAJAT JA SOMETTAJAT.
Välitämme myyntihenkisiä ja sometaitoisia promoajia erilaisiin esittely-, edustus- ja menekinedistämistehtäviin. Kouluttajiamme voi tilata myös kouluttamaan omaa henkilökuntaanne asiakaspalvelulähtöiseen esiintymiseen erilaisissa tapahtumissa.  Promoajien osastomme on toiminut jo vuodesta 2000.

MISS POHJOIS-SUOMI BEAUTY & MALLIKATSELMUKSET
Miss Pohjois-Suomi Beauty -tapahtumakiertue etsii pohjoissuomalaista esiintymistaitoista nuorta naista, joka työllistyy halutessaan seuraavan vuoden kiertueella, mallina, sekä erilaisissa esiintymis- ja hyväntekeväisyystehtävissä. Perinteikkäin mallikatselmuksemme on Miss Kokkola, joka on järjestetty vuosittain jo 1990-luvun alusta. Tunnetuimpia Miss Kokkola - tiaran kantajia ovat Miss Suomi & Miss Skandinavia Jonna Kauppila ja Miss Miljoona-perintöprinsessa & tv:stä tuttu Keno-tyttö Hanna-Leena Turpeinen. Miss Pohjois-Suomi Beauty-tiimiin voi tutustua malligalleriassamme:

 

MANNEKIINIKOULU & MALLIKURSSIT.
Järjestämme jatkuvasti mallikoulutusta ja -valmennusta eri paikkakunnilla kaikenikäisille ja -kokoisille tytöille, pojille, naisille ja miehille. Koulutusten ajankohdat löytyvät Facebookista: @matinekalenteri

 

KUVAUKSET & STAILAUKSET.
Mallikansiokuvaukset, mallien ensikuvat, mainoskuvaukset, artistien promo- ja artistikuvaukset, kuvausjärjestelyt ja stailaukset yhteistyössä ammattitaitoisten valokuvaajien kanssa.

LEHTITYÖT.
Lehtijutut, kuvaukset, kuvausjärjestelyt ja stailaukset toteutamme yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.